Eenvoudig CMS voor geavanceerde websites

WebEtui-CMS is een krachtige en zeer gebruiksvriendelijke tool die u de volledige regie geeft over uw eigen website. Door de unieke "klik & type" (wysiwyg) functie kunt zich maximaal concentreren op wat belangrijk is: hoe uw website straks gaat werken voor de gebruikers.

WebEtui-CMS is ontwikkeld door YPOS internettoepassingen, samen met onze klanten, waaronder veel kenniscentra en adviesbureau's.

Handleiding

1. Snel aan de slag
Hier vind u korte instructies voor veelgebruikte dagelijkse functies. Als WebEtui-CMS nieuw voor u is, en u wilt meteen aan de slag met uw zojuist opgeleverde website, dan raden we u aan dit onderdeel in z’n geheel door te nemen.

2. Geavanceerd
In dit hoofdstuk worden specifieke functies behandeld voor de meer gevorderde WebEtui redacteur, zoals formulieren, nieuwsbrieven en diverse andere interactieve functies.

3. Website beheer
Ten slotte worden de beheersfuncties behandeld, bijvoorbeeld het toevoegen van redactieleden, het beveiligen met een loginnaam en wachtwoord van pagina's en onderdelen, of het opvragen van statistieken.

Helpdesk

Heeft u na het lezen van deze handleiding nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de helpdesk:

e-mail: support@ypos.nl
telefoon: 035-6919911 (tijdens kantooruren)