2. Geavanceerd

WebEtui-CMS is een open systeem waardoor interactieve functies en maatwerk uitbreidingen eenvoudig kunnen worden toegevoegd. Hier leest u hoe u interactie met uw bezoekers aan uw website toevoegt met onder andere functies voor invulformulieren en e-mail nieuwsbrieven.

Nieuwsbrieven: attendeer uw doelgroep

U kunt met WebEtui-CMS nieuwsbrieven net zo eenvoudig maken zoals u pagina's aan uw website toevoegd. Een nieuwsbrief is een pagina met een eigen HTML-template. Een periodiek (bijvoorbeeld maandelijks) verzonden nieuwsbrief betrekt uw doelgroep bij uw organisatie en attendeert hen op nieuwe informatie. Nieuwsbrieven kunnen met WebEtui naar een mailinglijst worden verstuurd.

Mailinglijsten: uw relaties

U kunt in WebEtui één of meer mailinglijsten (lijsten met e-mail adressen) beheren. Meestal kunnen geïnteresseerden zich op uw website inschrijven (met een invulformulier). Deze inschrijvingen kunnen automatisch worden toegevoegd aan een mailinglijst.

Invulformulieren

U kunt op uw website zelf invulformulieren plaatsen en bepalen welke velden gevraagd worden. Dit kan een eenvoudig contactformulier zijn maar bijvoorbeeld ook formulieren om uw doelgroep zich aan te laten melden voor bijeenkomsten of voor het bestellen van publicaties.

Forum

Op het forum kunnen bezoekers hun verhaal plaatsen en reacties geven op verhalen. WebEtui genereert dynamisch voor de verschillende pagina's met een overzicht van de verhalen, per verhaal de reacties en invulformulieren voor het plaatsen van verhalen en reacties (inclusief CAPTCHA ter voorkoming van spam).