3.6 Just-in-time publishing

Websites met WebEtui zijn snel door automatische publishing. Er wordt bijgehouden welke pagina's gewijzigd zijn en wanneer een nieuwe HTML pagina moet worden gegenereerd.

WebEtui genereert automatisch "statische" HTML pagina's door voor iedere pagina de XML/Tekst inhoud samen te voegen met het HTML-template. Op het moment dat een redacteur de inhoud van een pagina wijzigt wordt de gegenereerde HTML pagina weggegooid. De eerste keer dat een bezoeker de pagina bezoekt wordt deze "just-in-time" weer vers aangemaakt.

Het voordeel van deze methode is dat de bezoeker, met name bij drukbezochte websites, een snelle website krijgt. En dat wijzigen door de redactie automatisch worden gepubliceerd.

Als de redactie langere tijd aan 1 of meer pagina's wil werken waarbij tussentijdse wijzigen niet zichtbaar mogen zijn voor bezoekers dan kunnen pagina's of onderdelen van de website offline worden gezet. Pagina's en onderdelen kunnen eenvoudig worden gedupliceerd om een onderdeel te laten staan en offline te vernieuwen.