3. Website beheer

Wat doet uw doelgroep op uw website? Met de beheer-tools van WebEtui-CMS kunt u op ieder moment online de status en interactie op uw website managen. U krijgt uitgebreide informatie over bezoekers en reacties op invulformulieren en fora. Hier kunt extra redactieleden toevoegen. Ook kunt u onderdelen van de website beveiligen met een loginnaam en wachtwoord (extranet).

Statistieken: vinger aan de pols

Met welke zoektermen wordt uw website gevonden in Google? Welke pagina's zijn het meest bezocht? Welke menu-onderdelen worden nauwelijks gebruikt? Welke documenten zijn het meest gedownload? De WebEtui statistieken geven antwoord op deze vragen.

Extranet / Beveiligde pagina's

Gebruik uw website om informatie uit te wisselen met partners waarmee u samenwerkt. U kunt op een deel van uw website gebruiken als extranet en alleen toegankelijk maken met een login.

Zoekmachine-optimalisatie

U wilt ook bovenaan komen in zoekmachines? Uw website is er met WebEtui technisch klaar voor, wij hebben tips en een werkwijze waarmee u rekening kunt houden om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.